Τα νέα του συλλόγου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ: 1. Προτεινόμενο Χειμερινό Ωράριο Λειτουργίας Κοσμηματοπωλείων

2. Ενημέρωση σχετικά με Δωρεάν Παροχή Συμβουλευτικών

Υπηρεσιών και Συμβουλευτικής Υποστήριξης στις Μικρές και

Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις Πανελλαδικά


ΘΕΜΑ 1ο

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το προτεινόμενο χειμερινό ωράριο λειτουργίας των κοσμηματοπωλείων έχει ως εξής:

 

Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο: 10:00-15:30

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή:  10:00-14:30  και 17:30-21:00

ΘΕΜΑ 2ο

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης μας ενημέρωσε για τη πρωτοβουλία του Ι.Μ.Ε. Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για τη δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και συμβουλευτικής υποστήριξης στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις πανελλαδικά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kainotomia.imegsevee.gr . Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται μέχρι 18-12-2013. Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν ομάδες επιχειρήσεων αποτελούμενες κατά ελάχιστο από τρεις ομοειδής επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους του δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της οικονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γ. Γραμματέα του Συλλόγου.

 

 

Με τιμή και συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου                   Πέτρος Δ. Καλπακίδης

 

 

 

 

...

05/12/13

Δυσαρέσκεια για το Προτεινόμενο Χειμερινό Ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

 

Ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σχετικά με το νέο προτεινόμενο χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, αισθάνεται την ανάγκη να πάρει θέση και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Ο λόγος είναι η διαμαρτυρία μελών του, καθώς ανατρέπονται οι κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού, με αποτελέσματα να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς. Εκτιμούμε ότι το νέο ωράριο δε πρόκειται να προσθέσει χρήματα στα ταμεία ενώ παράλληλα θα αυξήσει το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Καλούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, να επανεκτιμήσει την αντίληψη που έχει για το χειμερινό ωράριο.

...

01/11/13

Σημείωμα για την 28η Διεθνή Έκθεση KOSMIMA 2013 Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Αγαπητοί φίλοι,

 

Η Διεθνής Έκθεση KOSMIMA 2013 σας καλωσορίζει για ακόμη μία χρονιά σε μία συνάντηση επιχειρηματιών, στην οποία κυριαρχεί η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η καινοτομία.

 

Επί 28 συνεχής διοργανώσεις η Θεσσαλονίκη, εκθεσιοτόκος πόλη του θεσμού, ανοίγει τις πύλες της και γίνεται ο τόπος, όπου πλάθεται το μέλλον της αργυροχρυσοχοΐας και ειδικότερα της ελληνικής. Ένας τόπος σταυροδρόμι τέχνης και πολιτισμού. Ένα «χυτήριο» μετάλλων, που δίνει σάρκα και οστά στη μεγάλη ιδέα της δημιουργίας κοσμημάτων.

 

Στη συνεχιζόμενη δύσκολη οικονομική κατάσταση το φετινό εκθεσιακό γεγονός, ενισχυμένο με 30% επιπλέον εκθέτες, σε σχέση με πέρυσι, αναπτερώνει τις προσδοκίες και δίνει δύναμη στα στελέχη του κλάδου μας να εντείνουν τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες.

 

Η Δ.Ε.Θ.- HELEXPO χαρακτηριζόμενη από επιχειρηματική ευστροφία πρωτοστατεί στις επιτυχημένες διοργανώσεις της KOSMIMA και αναδεικνύεται πολύτιμος συνεργάτης στην εκθεσιακή πολιτική της συλλογικής προσπάθειας του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

 

Παράλληλα ο 24ος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, με θέμα  «Θαλασσογραφίες», εμπνευσμένο από το κυρίαρχο στοιχείο της πατρίδας μας, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον του  κλάδου για την εκπαιδευτική προσπάθεια των σπουδαστών και την ανάδειξη της καλλιτεχνικής σκέψης των στελεχών του κλάδου μας.

 

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας για την επίσκεψή σας στην KOSMIMA  2013, σας ευχόμαστε επιτυχία στις επιχειρηματικές σας προσπάθειες.

 

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο Σ.Κ.Ω.Θ.

 

...

31/10/13

σελίδα 1/10

επιστροφή στην αρχική σελίδα